​Димлять крематорії Путіна: Гіркін пояснив, як це у росіян такі мінімальні втрати у Сирії

Вояків Кремля швиденько кремують. Адже на Донбасі отримано колосальний досвід з масової утилізації російських "відпускникив" та "інтернаціоналістів"

Екс-ватажок ДНР розкрив дані про російські крематорії для найманців Путіна, повідомляють Патріоти України

Один з колишніх ватажків бойовиків так званої ДНР Ігор Гіркін (Стрєлков) розповів про те, що представників російських приватних військових компаній в Сирії в разі загибелі спалюють на місці в мобільних крематоріях. Про це опальний найманець написав на своїй сторінці в соцмережі "Вконтакте".


Український журналіст Юрій Бутусов у Facebook, коментуючи пост Стрєлкова, вказав на ймовірність того, що найманців з російських ПВК також спалюють в мобільних крематоріях на окупованому Донбасі.

"Які дивні подробиці військових операцій РФ з часом стають надбанням гласності! Виявляється, інформація про мобільні крематорії для утилізації знищених російських найманців - це зовсім не пропаганда і не чутки. Треба ж. Я думав, що все-таки це якесь перебільшення, ну все-таки ж 21-е століття... Але офіцер ФСБ Ігор Стрєлков-Гіркін, який розв'язав війну на Донбасі, колишній "міністр оборони ДНР", зрозуміло, про порядки в російській армії і спецслужбах обізнаний дуже добре. Адже сам Гіркін також командував зібраним із загоном найманців ФСБ "Крим", і знає про всі нюанси контрактів російських ПВК - приватних військових компаній. Гіркін написав про Сирію - але якщо контракти на спалювання тіл убитих найманців діють в Сирії, то можна припустити, що і під час війни в Україні правила діють ті ж самі", - написав журналіст.

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...