Диверсія "київської хунти"?!: В Росії висунули несподівану версію катастрофи Ту-154 (відео)

Російський публіцист, блогер, аналітик Володимир Голишев прокоментував падіння російського Ту-154 в Чорному морі.

В.Голишев. Фото: ixtc.org.

Катастрофа літака Ту-154 Міністерства оборони Росії можна назвати "втратою в живій силі і техніці" воюючої сторони в результаті диверсії противника; для пересічних росіян не існує такої теми, оскільки "літаки весь час падають"; вони вважають за краще готуватися до зустрічі Нового року. Про це "Обозревателю" розповів російський публіцист, блогер, аналітик Володимир Голишев, преедають Патріоти України.

"Если они (власти России. – Ред.) утверждают, что самолет упал по естественным причинам, можно не сомневаться, что он упал по неестественным причинам", - заявив блогер. При цьому він підкреслив:

"Слово "теракт" здесь совершенно неуместно ввиду того, что Россия ведет войну сразу на двух театрах военных действий. Это был самолет Министерства обороны, наполненный военнослужащими, бойцами информационной войны, а также обслуживающим персоналом. Если было заложено взрывное устройство или его сбили тем или иным способом, это означает только одно: что противник России в войне успешно провел диверсию".

В цьому контексті Голишев пояснив, чим теракт відрізняється від диверсії: "Теракт направлен на граждан с целью напугать их или каким-то образом воздействовать на их сознание. Диверсия в ходе войны преследует цель уничтожения живой силы противника".

Таким чином, блогер переконаний, що подію з Ту-154 можна розглядати як втрати в живій силі і техніці воюючої сторони.

"Это значит, что диверсию могла совершить Украина или Сирия?" - попросив уточнити "Обозреватель".

"Это возможный, но не единственный вариант. Мы не знаем, что вез этот самолет, кто в нем сидел. Возможно, были внутренние причины, чтобы взорвать его. В рамках существующей ситуации в России любая экзотическая версия вполне может быть реальной".

Повну версію коментаря Володимира Голишева слухайте тут:

Блогер також підкреслив: "У нас не существует такой темы – разбитый самолет, погибшие люди, неправильная реакция украинцев… Люди готовятся к Новому году. Им глубоко до лампочки самолет, сидевшая на его борту гражданка США по фамилии Глинка, артисты ансамбля Александрова. Самолеты все время падают – упал еще один. Всё. На самом деле, нас больше волнует "Боярышник", потому что людей неимущих, но имеющих слабость к алкоголю, вокруг достаточно. Но для руководства страны, безусловно, это тема. Для них это важно".

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...