Екс-агент Путіна розповів, як готував вбивства і теракти в Україні (відео)

Чоловік був завербованим агентом, якого ФСБ готувала в Криму для дискредитації України. Це підтвердив "детектор брехні".

Ілюстрація: 112.ua

Кілер Артем Дудко, якого Федеральна служба безпеки (ФСБ) РФ направила в Україну, розповів, які "завдання" він повинен був виконати, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

"(Мав, - ред.) йти на радикальні дії, вбивства. Диверсії, теракти", - сказав він. Відзначається, що Дудко - громадянин Росії. Його першим завданням було спровокувати українських патріотів приїхати зі зброєю в Крим і влаштувати теракт. Шукати виконавців почав серед бійців полку "Азов".

"На зв'язок вийшов молодий чоловік, який хотів в Криму якогось підпільного руху терористичного характеру. Він просив, щоб йому в Крим доставили зброю", - розповів боєць полку "Азов" Станіслав Єрмаков.

За його словами, роль запеклого борця з путінським режимом Артем Дудко зіграв блискуче. "Він був дуже активним, хотів все підривати і все розстрілювати, і він просив зброю", - додав Єрмаков.

Насправді Дудко був завербованим агентом, якого ФСБ готувала в Криму для дискредитації України. Це підтвердив "детектор брехні".

Росіян прямо з датчиками на тілі розповів, що отримана з України зброя мала використовуватися для терактів, контрольованих Москвою. Фактично, це означає, що смерть цивільних готувала сама ФСБ, щоб потім звинуватити Україну.


Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...