Екс-главі ДУСі повідомлено про підозру: При обшуку у Ігоря Тарасюка вилучено мільйон євро і золото, - Луценко

Він є фігурантом справи про заволодіння комплексом відпочинку "Пуща-Водиця" урочища "Межигір'я" вартістю 540 млн гривень.

Завгоспу Ющенка оголосили підозру. Фото: Главком.

Генпрокуратура повідомила про підозру екс-керівнику Держуправління справами Ігорю Тарасюку. Про це у Facebook повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко, інформують Патріоти України.

Він нагадав, що ГПУ здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою Віктора Януковича, його сина Віктора, Едуарда Ставицького, Павла Литовченка та інших осіб за фактами створення та діяльності злочинної організації та заволодінні в її складі державним майном - комплексом відпочинку "Пуща-Водиця" урочища "Межигір'я", загальною вартістю 540 млн гривень.

"У даному кримінальному провадженні повідомлено про підозру екс-керівнику Державного управління справами Ігорю Тарасюку", - написав він.

За його словами, за місцем його проживання проведено обшук, під час якого виявлено та вилучено документи, 1 млн євро, золото та інші речі, які мають значення для слідства.

Сьогодні Тарасюку буде обрано запобіжний захід.

Луценко повідомив, що щодо інших підозрюваних у даній справі, а саме Януковича, Ставицького і Литовченко, Генеральною прокуратурою внесено клопотання в Печерський районний суд Києва про надання дозволу на здійснення спеціального досудового розслідування.

Телевізійні уроки дипломатії

вівторок, 14 травень 2024, 0:33

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипломатич...

Буде вам Харків "за три дні!": Бійці Третьої штурмової бригади показали розгром колони ворожої бронетехніки, яка йшла на прорив українських позицій (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:28

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БМП-2 противника. Йдеться про колону, яка намагалася здійснити прорив на Харківщині. Про це повідомляє пресцентр 3 ОШБР. . Як зазначається, ок...