Екс-мер Одеси про свого наступника: Труханову одного російського паспорта замало - у нього їх два (відео)

За словами Едуарда Гурвіца, інформація про російські паспорти Труханова була спрямована правоохоронним органам, однак вони не вжили жодних заходів.

Едуард Гурвіц. Фото: скріншот

Мер Одеси Геннадій Труханов має два паспорти іноземних держав. Про це стверджує колишній міський голова Одеси Едуард Гурвіц в ефірі "Шустер Live", передають Патріоти України.

"Два роки тому ми отримали дані про два паспорти російських пана Труханова", - сказав він. "Один з них отримано в Буйнакську в 1992 році. Капітан радянської армії Труханов демобілізувався і отримав паспорт. Нічого страшного в цьому не було", - розповів політик.

"Але через 10 років він його продовжив", - підкреслив Гурвіц. "Потім він отримав паспорт в Сергієвому Посаді. Сергієв Посад, за нашими даними, є обителлю ФСБ: там прописано і зареєстровано дуже багато людей, які працюють на ФСБ. Він отримав цей паспорт в Сергієвому Посаді і прилетів в 2011 році у зв'язку зі своїм 45 -річчя його перереєструвати", - інформує політик.

За його словами, інформація про російські паспорти Труханова була спрямована правоохоронним органам, але вони не вжили жодних заходів.

"Є ще третій паспорт: це грецький паспорт. Він виданий на ім'я громадянина Узулопуса - емігранта з Грузії. Ось до нього довідка німецької поліції про те, що затриманий в Дюссельдорфі пан Труханов виявився особою, що має паспорт на ім'я Узулопуса", - заявив Гурвіц.

"Захід поступово трансформує своє бачення": Жовтенко пояснив, чому союзники часто вагаються з допомогою Україні

понеділок, 6 травень 2024, 10:44

Лідери західних країн нерідко зволікають із рішеннями про надання Україні певних видів озброєння. Це пояснюється тим, що їм доводиться зважати на багато факторів, серед яких політична позиція союзників, політична позиція опонентів всередині країни, а т...

"Ми не можемо дозволити Україні впасти": Конгресмен назвав умову, за якої США можуть втрутитися у війну в Україні

понеділок, 6 травень 2024, 10:28

Лідер демократів у Палаті представників США Хакім Джеффріс назвав умову, за якої американські війська втрутяться у війну в Україні. Про це інформує CBS News, передають Патріоти України. . Джеффріс наголосив на важливості подальшої підтримки України у ...