Екс-президента Південної Кореї засудили до смертної кари

Влада Північної Кореї вважає, що Пак Кин Хе причетна до замаху на їх лідера Кім Чен Ина.

Пак Кин Хе. Фото:ITU News Magazine

Екс-президента Південної Кореї Пак Кин Хе і колишнього керівника південнокорейської розвідки Лі Бен Хо влада КНДР заочно засудила до смертної кари. Про це йдеться в спільній заяві міністерства державної безпеки і центральної прокуратури, передають Патріоти України з посиланням на Inforesist.

Як повідомили в Центральному телеграфному агентстві Північної Кореї, в КНДР вважають, що Пак Кин Хе і Лі Бен Хо причетні до організації замаху на лідера Північної Кореї Кім Чен Ина. У Пхеньяні зажадали видати Пак Кин Хе і Лі Бен Хо, оскільки вважають їх терористами.

У заяві відомств також зазначається, що співробітники розвідки Південної Кореї, не кажучи про Пак Кин Хе і Лі Бен Хо, "не можуть розраховувати на пощаду, навіть якщо помруть собачою смертю коли б і де б то не було".

Нагадаємо, екс-президент Південної Кореї Пак Кин Хе була затримана за звинуваченням у корупції і зловживанні владою, здійсненні незаконного тиску і розголошенні державних таємниць.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...