Екс-ватажок "ДНР" напророкував терористам сумне майбутнє

Олександр Ходаковський переконаний, що Путін підтримуватиме "республіки" до виборів президента РФ, а київська влада не зацікавлена в поверненні Донбасу.

О.Ходаковський. Фото: соцмережі.Колишній командир бойовиків "ДНР" Олександр Ходаковський вважає, що ЗСУ можуть розбити всю армію бойовиків за 45 хвилин. Про сумні перспективи бойовиків він написав у Facebook, передають Патріоти України.

При цьому бойовик зазначив, що такий результат можливий тільки в тому випадку, якщо за спинами не стоятиме армія Росії.

"Тіньові експерти вважають, що до виборів президента Росії необхідно підтримувати існування наших територій в сформованому статусі, а далі або віслюк, або падишах", - написав Ходаковський.

За його словами, в даний момент київська влада не зацікавлена в поверненні Донбасу, тому що це не додасть їй електоральних балів.

Хочуть викликати паніку: Росіяни розганяють у ТikТok фейк про нібито підготовку наступу на Харків та Суми

середа, 24 квітень 2024, 14:56

Російські пропагандисти розганяють черговий фейк у соціальних мережах. Росіяни намагаються налякати українців нібито підготовкою до наступу на Харків та Суми, передають Патріоти України з посиланням на Центр протидії дезінформації у Telegram. Пропаганд...

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...