Ескалація в Азовському морі: Гілларі Клінтон висловила підтримку Україні

На думку екс-держсекретаря США Гілларі Клінтон, захоплення українських кораблів і моряків у Керченській протоці – остання спроба Росії контролювати головні райони в Україні й навколо неї.
Гілларі Клінтон. Фото: соцмережі.

Колишній державний секретар США, екс-кандидат у президенти Сполучених Штатів Гілларі Клінтон звернулася до країн "Великої сімки" (G7) – Великобританії, Німеччини, Італії, Канади, США, Франції та Японії – із закликом вимагати від Росії негайного звільнення українських моряків, захоплених у районі Керченської протоки. Про це вона написала у Twitter, передають Патріоти України.

На її думку, дії РФ грубо порушують угоду, яка дозволяє вільний прохід кораблів у Керченській протоці.

"Захоплення Росією минулого тижня трьох українських кораблів і 24 членів екіпажу в Керченській протоці – суттєва військова ескалація з боку РФ щодо України й остання спроба Росії контролювати головнові райони в Україні та навколо неї", – написала Клінтон.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...