"Если Плотницкий, как свадебная кукла в лентах, на первом вагоне поедет в СБУ", - Тука про можливість руху потягів Київ-Луганськ (відео)

Поки Луганськ залишається окупованим терористами, ніхто відновлювати залізничне сполучення цієї території з Україною не буде.

георгій Тука. Фото:ukurier.gov.uaГолова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука заявив про неможливість відновлення залізничного сполучення між Києвом і Луганськом доти, поки окуповане місто знаходиться під контролем російських бойовиків. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Цензор.нет.


Тука пожартував на цю тему, сказавши, що першим пасажиром відновленого маршруту повинен стати ватажок луганських терористів Плотницький і прямувати він повинен до співробітників СБУ в Києві.

Боєприпаси для артилерії теж будуть: Бельгія надасть Україні великий пакет військової допомоги

вівторок, 19 березень 2024, 11:44

Бельгія планує передати Україні пакет військової допомоги на суму 450 мільйонів доларів. До нього увійдуть близько трьох сотень бойових броньованих машин LMV й три мінні тральники. Про це пишуть видання Belga та Shephard Media, посилаючись на слова мін...

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...