"Если завтра война": У Держдепі заявили про план на випадок повномасштабного вторгнення РФ в Україну

За словами Деніела Фріда, США обговорили цей план з європейськими країнами.

Деніел Фрід. Фото: newsradio.com.ua.

Якщо Російська Федерація почне проти України повномасштабну війну, США мають напрацьований план, щоб відповісти агресору. Про це в інтерв'ю Голосу Америки заявив координатор Держдепартаменту США з питань санкцій Деніел Фрід, передають Патріоти України.

За його словами, США обговорили цей план з європейськими країнами. "Ми заявляли публічно, що у разі, якщо війна почне розгортатися знову, то ми маємо опцію посилення санкцій. Ми це обговорювали з Європою. Ми знаємо, що будемо робити у такому випадку. Але я не хочу вдаватися до деталей гіпотетичного сценарію, який може статися", - сказав Фрід.

"Ми обговорювали це з німцями, французами, поляками і британцями. І якщо станеться найгірше, маю на увазі повномасштабне вторгнення в Україну, то у нас є напрацьований план", - додав він.

Своїх "кадрів" бракує? Росіяни вербують білоруську молодь до збирання БПЛА, - ЦНС

вівторок, 30 квітень 2024, 6:30

Російські окупанти продовжують використовувати Білорусь для ведення війни проти України. Зокрема, тепер білорусів намагаються залучити до збирання безпілотних літальних апаратів. Такі спроби загарбників було помічено в Білоруському національному техніч...

"Тактика повітряних боїв часів Першої світової": У Forbes оцінили стрілянину з Як-52 по російських дронах в Одесі

вівторок, 30 квітень 2024, 2:35

Легкомоторні літаки зі стрілками є "очевидним вибором" для боротьби з повільними безпілотниками в умовах, коли потрібно заощаджувати гроші й ракети. Проте ефективність залежатиме від майстерності екіпажу, пише 28 квітня Forbes, передають Патріоти Украї...