"Есть четкая и ясная задача - возродить великую союзную державу": Зюганов розповів про наміри відновити СРСР

Лідер КПРФ запевнив, що у його політсили є "своя програма".

Геннадій Зюганов. Фото:polit.ru

Лідер Комуністичної партії Росії Геннадій Зюганов заявив про прагнення політсили відтворити СРСР. Про це він заявив на мітингу 7 листопада в Москві, передають Патріоти України з посиланням на Интерфакс.

"Мы все сделаем, чтобы, возрождая советскую власть, чтобы, продвигая идеи Великого Октября, снова воссоздать наше могучее, порушенное в 1991 году, государство", - сказав Зюганов.

Він передав присутнім "привіт" від президента Білорусі Олександра Лукашенко, зазначивши, що "все лучшее из советской истории мы будем приумножать и продвигать, а эта история была легендарной, она остается для нас маяком на будущее".

"Мы с вами вступаем в год столетия, вступаем сплоченной и мощной командой, у нас есть своя программа. Есть четкая и ясная задача - возродить великую союзную державу", - додав лідер КПРФ.

"Два-три-чотири місяці справді будуть неймовірно тяжкими": Денисенко попередив, що РФ готує "бліцкриг"

четвер, 28 березень 2024, 16:25

Найближчі кілька місяців будуть важкими для України. Окупаційна російська армія буде намагатися провести новий бліцкриг. Таку думку висловив політолог Вадим Денисенко в ефірі "Radio NV", передають Патріоти України. "Росіяни будуть робити все від себе ...

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...