Евакуювали вертольотом до Варшавського шпиталю: Нові дані про ДТП з прем'єром Польщі

Лікарі оцінюють стан Шидло як стабільний і такий, що не викликає побоювань.

Наслідки ДТП. Фото:https://www.slovoidilo.ua/

Зіткнення машини прем'єра Польща Беати Шидло з легковим автомобілем сталося під час маневру обгону. Про це повідомив прес-секретар поліції Малопольського воєводства Польщі Себастьян Глен, передають Патріоти України з посиланням на РБК-Україна.

За його словами, говорити про точні причини аварії поки не можна. Також повідомляється, що глава уряду Польщі Беата Шидло, яка постраждала внаслідок ДТП, була спрямована на медичне обстеження у Військовий медичний інститут у Варшаві.

В столицю прем'єра доставлять на вертольоті, зазначає агентство. Лікарі оцінюють стан Шидло як стабільний і такий, що не викликає побоювань.

Як повідомлялося раніше, прем'єр Польщі Беата Шидло потрапила в ДТП в п'ятницю ввечері, 10 лютого, в місті Освенцім.

Панічно бояться ЗСУ: Окупанти підтоплюють баржі для захисту залишків суден у Севастопольській бухті (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 11:44

На вході в Севастопольську бухту російські військові встановлюють додаткові баржі для захисту від українських морських дронів. Це видно із даних супутникових знімків, передають Патріоти України з посиланням на моніторингову групу "Кримського вітру". Я...

"Ми повинні бути готові": Фінляндія підвищує боєздатність через можливе вторгнення РФ

понеділок, 6 травень 2024, 10:59

Фінляндія успішно перевірила свою здатність керувати військовою економікою і почала зберігати військове обладнання за межами своїх кордонів. Оскільки Гельсінкі готуються до можливого протистояння з дедалі агресивнішою Росією, передають Патріоти Україн...