Фігуранткам гучної справи про побиття чернігівської школярки загрожує тюремне ув'язнення

Обвинувальний акт стосовно чотирьох неповнолітніх і однією повнолітньої особи направлено до суду.

Побиття підлітків в Чернігові. Скріншот.Учасниці групового жорстокого побиття школярки у Чернігові можуть сісти у в'язницю за скоєне. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Чернігівської області, передають Патріоти України.

Досудове розслідування відносно групи підлітків, які жорстоко побили трьох школярок у квітні 2017 року, завершено. Причетним правоохоронці інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганські дії, що супроводжувались особливою зухвалістю і винятковим цинізмом). Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років.

До суду направлено обвинувальний акт стосовно чотирьох неповнолітніх, і однією повнолітньої особи, а також прохання щодо малолітньої про застосування примусових засобів виховання.

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...