Зачепили гонор: У прокуратурі Варшави відкрили справу проти української фірми "за образу польського народу"

Слідство відкрито на підставі заяви голови польського Інституту національної пам’яті Ярослава Шарека.

Ілюстрація:ГолосUAОкружна прокуратура у Варшаві відкрила слідство у справі української фірми Aliens Games, яка займається розробкою комп’ютерних ігор, через "образу польського народу". Про це повідомляють Патріоти України.

Йдеться про одну з ігор - The cost of freedom – a game about polish death camps, котра незабаром вийде на ринок. Слідство відкрито на підставі заяви голови польського Інституту національної пам’яті Ярослава Шарека, на думку якого поява такої гри є образою польського народу і пропагандою фашистського ладу.

Дія гри буде розгортатися на території колишнього німецького концтабору Auschwitz-Birkenau, а гравець може вибрати одну з ролей – в’язня чи наглядача-есесівця.

В інтернеті з’явилися рекламні матеріали гри. Відео, серед іншого, містить сцени розстрілу і знищення в’язнів у газових камерах, а також фрази на кшталт "польські табори смерті", "де є гонор великого польського народу, де ваш гонор, польські пси?".

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...