"Фото сотрудниц в купальниках и.о. генпрокурора раньше не волновали. Как и убийства активистов Евромайдана", - Сакверелідзе

Ситуацію в ГПУ заступник генпрокурора охарактеризував як "внутрішній Майдан".

Давид Сакварелідзе. Фото:focus.ua

Виконуючий обов'язки генерального прокурора України Юрій Севрук доручив очорнити репутацію кандидатів в Генеральну інспекцію шляхом оприлюднення їх фотографій з соцмереж, в тому числі тих, де дівчата-слідчі позують в купальниках на відпочинку. Про це заявив заступник генпрокурора, прокурор Одеської області Давид Сакварелідзе в інтерв'ю Українській правді, зазначають Патріоти України.

"Той же самий Севрук абсолютно не думав про якісь моральні категорії, працював керівником одного з відділів ГПУ при одіозному генпрокурорі Вікторі Пшонці, будучи також правою рукою його не менше одіозного заступника Романа Андрєєва.

Він займався наглядом за дотриманням законів в органах внутрішніх справ. купальники і фото з випускного працівників Генінспекціі, я впевнений, тоді його не хвилювали. Так само, як і той факт, що підзвітнаі йому міліція буквально в двох кілометрах від ГПУ вбивала, викрадала, била і принижувала учасників антикорупційної революції", - сказав заступник генпрокурора.

На думку Сакварелідзе, ініціатора створення Генінспекціі, яка повинна відати питаннями внутрішньої безпеки у відомстві, історія з фото є невдалою спробою відвернути увагу від проблеми корупції в ГПУ.

"Прес-спікер прокуратури Владислав Куценко за прямим дорученням в.о. генерального прокурора Севрука не шкодує зусиль, доводячи громадськості, що в прокуратурі все прекрасно. І єдина "чорна пляма" на її іміджі сьогодні не рівень корупції і несистемність, а конкретно Давид і набрана ним "аморальна" команда, яка, уявіть собі, на відпочинку надягає купальники", - обурився Саккварелідзе.

Ситуацію в ГПУ він охарактеризував як "внутрішній Майдан". Відомство, за його спостереженням, розділене на дві частини: одні хочуть реформ, інші їм заважають.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...