Французька "подружка Путіна" пообіцяла, що окупація Криму буде визнана законною (відео)

Марін Ле Пен балотуватиметься на пост президента Франції в 2017 році.

Марін Ле Пен. Фото: ukranews.com.

Лідер французької партії "Національний фронт" Марін Ле Пен, яка активно підтримує політику президента РФ Володимира Путіна, заявила, що готова визнати законність окупації Криму з Росією, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Я ясно бачу таку можливість. Цілком імовірно, що Франція визнає Крим російським, коли я стану президентом Франції", - повідомила Ле Пен в інтерв'ю RT France.

Політик також додала, що з самого початку санкцій політики проти Росії "Національний фронт" висловлювався проти таких заходів.

Нагадаємо, раніше Ле Пен офіційно оголосила про висунення своєї кандидатури на виборах президента Франції в 2017 році.

"Національний Фронт" вважається одіозною організацією з ультраправої ідеологією, а Марін Ле Пен відома публічною підтримкою президента Росії Володимира Путіна.

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...