ФСБ не дрімає: Клімкін попередив українців про небезпеку поїздок до Білорусі

Російські спецслужби занадто вільно почуваються на території нібито дружньої для українців країни.
Павло Клімкін. Фото: РБК.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін попередив про небезпеку перебування деяких категорій громадян держави на території Білорусі. Про це Клімкін повідомив журналістам за результатами зустрічі очільників зовнішньополітичних відомств країн НАТО та міністрів закордонних справ України та Грузії у Брюсселі, повідомляють Патріоти України.

"Я бачу загрози для деяких українських громадян у відвіданні Білорусі через дії російських спецслужб, не через дії безпосередньо білорусів, але через те, що російські спецслужби можуть працювати на білоруському просторі", – заявив український міністр.

"У нас було декілька випадків. Зокрема, один з них – це фактично заручник, який був перевезений з території Білорусі до РФ – пан Гриб", – додав Клімкін.

Джерело: УНІАН

Квиток в один кінець: Російські командири катували і розстрілювали своїх підлеглих, - розслідування

субота, 27 липень 2024, 7:25

У Росії проти керівництва 6-ї мотострілецької дивізії окупантів розпочали кримінальну справу за статтями про перевищення службових повноважень, незаконне позбавлення свободи та вбивство. Саме так командири окупантів поводились із тими підлеглими, хто "...

Велика небезпека: Росія почала використовувати дешеві безпілотники для виявлення ППО України

субота, 27 липень 2024, 6:20

Росія почала використовувати нові дешеві безпілотники у своїх далеких атаках на Україну, щоб виявляти засоби ППО, фіксувати ушкодження і діяти як приманки, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. За останні два-три тижні Росія застосувала д...