ФСБ не дрімає: Клімкін попередив українців про небезпеку поїздок до Білорусі

Російські спецслужби занадто вільно почуваються на території нібито дружньої для українців країни.
Павло Клімкін. Фото: РБК.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін попередив про небезпеку перебування деяких категорій громадян держави на території Білорусі. Про це Клімкін повідомив журналістам за результатами зустрічі очільників зовнішньополітичних відомств країн НАТО та міністрів закордонних справ України та Грузії у Брюсселі, повідомляють Патріоти України.

"Я бачу загрози для деяких українських громадян у відвіданні Білорусі через дії російських спецслужб, не через дії безпосередньо білорусів, але через те, що російські спецслужби можуть працювати на білоруському просторі", – заявив український міністр.

"У нас було декілька випадків. Зокрема, один з них – це фактично заручник, який був перевезений з території Білорусі до РФ – пан Гриб", – додав Клімкін.

Джерело: УНІАН

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...