ФСБ не спить? Вчинено замах на головного експерта у справі МН17, - ГПУ

Силовикам вдалося затримати кілера.

Вчинено замах на головного експерта у справі МН17.  Фото: vk.com.

На головного експерта у справі збитого на Донбасі малайзійського «Боїнга-777» скоєно замах. Таку інформацію розповсюдила Генеральна прокуратура України, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначається, що силовикам вдалося затримати кілера. Детальніше про подію сьогодні на брифінгу о 16:00 розповість заступник керівника ГПУ, головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

Нагадаємо, що на борту літака, що летів з Амстердама (Нідерланди) в Куала-Лумпур (Малайзія), знаходилися 298 чоловік. Всі вони загинули. Уряд України і влада ряду західних країн стверджують, що є достатньо доказів того, що літак був збитий ракетою із зенітно-ракетного комплексу «Бук», що знаходився в руках проросійських бойовиків.

За твердженням американської розвідки, «Бук» після знищення малайзійського літака був вивезений на територію Росії. Для притягнення до кримінальної відповідальності винних у загибелі літака ряд держав запропонували створити міжнародний трибунал ООН, проте при голосуванні на Радбезі ООН Росія заблокувала ухвалення відповідного рішення.

"Сіра зона" збільшилась: Голова ОВА розповів, що відбувається на Харківщині

неділя, 12 травень 2024, 18:14

У Харківській області збільшилась як "сіра зона", так і кількість населених пунктів, де точаться бої. Про це розповів очільник ОВА Олег Синєгубов в ефірі телемарафону в неділю, 12 травня, передають Патріоти України. "Ворог продовжує свої намагання прос...

Окупанти у Красногорівці потрапили в оточення: Російські штурмовики залишились без підвозу боєприпасів та решти необхідного для виживання, - ОСУВ "Хортиця"

неділя, 12 травень 2024, 17:49

У Красногорівці Донецької області росіяни заховалися у залишках вогнетривкого заводу, вони відрізані від постачання боєкомплекту та підтримки бронетехніки. Місто контролюється захисниками 59 окремої механізованої бригади . Про це повідомив у коментарі...