ФСБ завітала у "гості"? "Сміливий" російський депутат вибачився перед Кадировим

Політик різко змінив свій тон. Очевидно, не без "впливу".

Рамзан Кадиров. Фото: ЖЖДепутат міськради Красноярська Костянтин Сенченко вибачився за критику глави Чечні Рамзана Кадирова. Про це TV Грозний він сказав по телефону, повідомляють Патріоти України.

"Я приношу вибачення главі Чеченської Республіки за ті образи, за некоректні слова, які я сказав. Зараз хочу сказати про те, що ці слова були сказані в якомусь емоційному пориві, пов'язаному з тим, що ситуація національна дуже напружена, складна. І коли ти намагаєшся щось робити і чуєш у відповідь, що ти якийсь ворог, то такі речі відбуваються", - сказав Сенченко.

Раніше Кадиров на зустрічі з журналістами в Грозному напередодні Дня російської преси заявив, що до позасистемної опозиції "треба ставитися як до ворогів народу, як до зрадників". Пояснив він це, зокрема, тим, що її представники "намагаються нажитися на складній економічній ситуації" і що вони "грають у вигадану західними спецслужбами гру, танцюють під їхню дудку і безсоромно намагаються видати себе людьми, які переживають за майбутнє нашої країни".

Сенченко, в свою чергу, написав пост у Facebook, в якому зазначив, що прийняв слова Кадирова на свій рахунок, оскільки він не перебуває в жодній системній партії". -Рамзан, ти ганьба Росії. Ти дискредитував все, що можна. Ти дискредитував звання Героя Росії. Я пам'ятаю ті часи, коли ми тут, в Красноярську, збирали допомогу нашим хлопцям, які їхали воювати в Чечню. Ти тоді бігав по горах і вбивав наших хлопців. Вони тепер лежать у землі, а ти герой Росії, — написав, зокрема, депутат.

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...

До парламенту Канади внесли законопроєкт про прискорення військової допомоги Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:31

У Канаді планують на законодавчому рівні спростити процес передачі Україні військової допомоги для боротьби із російським повномасштабним вторгненням. У нижній палаті парламенту країни зареєстрували відповідний законопроєкт. Ініціатором документа став ...