Футбольні пристрасті: "Дока" Путін обізвав дурнями всіх, хто проти проведення ЧС-2018 в Росії

Голова РФ закликав диференціювати спорт і політику.

Володимир Путін. Фото: uapress.info

Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що неправильно приплітати спорт до політики. Він також вважає, що лише дурні не диференціюють спорт від політичних суперечок, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Говорячи про те, що перед чемпіонатом світу з футболу у 2018 році, Путіна, ймовірно, чекає шквал осудливих думок, російський лідер зазначив, що не можна змішувати спорт і політику.

«Що стосується спроб використовувати спорт в політичних якихось чварах і політичній боротьбі, я вважаю, що це величезна помилка. Це роблять дурні люди», - заявив пан Путін.

Також він додав, що в часи міжнародних політичних криз єдиним, що може зблизити та об’єднати людей є мистецтво та спорт.

«Потрібно підтримувати цю роль мистецтва і спорту, а не принижувати і не знищувати її», - наголосив президент РФ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія фактично розписалася у власному безсиллі забезпечити якісний правопорядок під час проведення чемпіонату світу з футболу 2018 року. Причина полягає в тому, що в РФ немає достаточного кількості стюардів, які б виконували певну роботу під час проведення ігор.

Рейтинги не суттєво: "Якщо не буде телемарафону, то виникне медіахаос", - радник Єрмака Лещенко вимагає СБУ розібратись з критиками медіапроекту ОП

вівторок, 30 квітень 2024, 0:52

Скандальний діяч запевняє, що всі хто критикує інформаційну політику його з Єрмаком медійного дітища - або запроданці, або корисні ідіоти Кремля. Радник глави Офісу Президента Сергій Лещенко, екс-нардеп та ситуативний залізничник запевняє, що без телем...

Бронетехніка та боєприпаси: Німеччина передала нову партію військової допомоги ЗСУ

вівторок, 30 квітень 2024, 0:15

Німеччина відзвітувала щодо нового пакета військової допомоги для України, до якого увійшли додаткові засоби протиповітряної оборони, снаряди й бронетехніка. Про це повідомляється на офіційному сайті німецького уряду в понеділок, 29 квітня. До списку у...