Гаага все ближче: Парламент Нідерландів визнав відповідальність Росії за збитий MH-17

Голландські депутати назвали рішення уряду офіційно покласти відповідальність на РФ правильним і логічним.

Уламки збитого "Боінга". Фото:galinfo.com.ua

Палата представників Нідерландів проголосувала за рішення визнати відповідальність Росії за катастрофу МН-17, який збили у 2014 році над Донбасом. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на NOS.

"Палата представників парламенту Нідерландів одноголосно підтримала рішення урядів Нідерландів та Австралії визнати Росію відповідальною за катастрофу малайзійського Boeing MH17," – йдеться у повідомленні.

Депутати назвали рішення уряду офіційно покласти відповідальність на Росію правильним і логічним. Глава МЗС Нідерландів Стеф Блок додав, що після прийняття цього рішення країна може стати ціллю для пропаганди і загроз РФ.

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...