Ганебне шоу: Правозахисник про те, чому французькі депутати в Криму обмовили місцевих мешканців

Очевидно, візит іноземних політиків оплачував Кремль.

В окупованому Криму. Фото: ЖЖ

Депутати парламенту Франції, які відвідали окупований Крим, не тільки порушили законодавство України, але й обмовили кримських татар.Про це на своїй сторінці у Facebook написав правозахисник Євген Захаров, повідомляють Патріоти України.

"11 французьких депутатів парламенту не просто порушили законодавство України й міжнародні санкції шляхом їхнього візиту в Крим цими вихідними. Вони також взяли участь у ганебному пропагандистському шоу, заперечуючи кричущі порушення прав людини в рамках російської окупації й обмовили кримських татар, які були викрадені, і дуже ймовірно, вбиті", - зазначив він.

Нагадаємо, 29-30 липня делегація з 11 французьких парламентарів на чолі з депутатом національних зборів, екс-міністром транспорту Франції Тьєррі Маріані знову перебувала в окупованому Криму. У свою чергу Міністерство закордонних справ України рішуче засудило поїздку групи французьких парламентаріїв в окуповану Російською Федерацією Автономну Республіку Крим.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...