Гавкання московських пропаганд*нів: ''Ми більше по в*тниках'', - топ-пропагандистка Кремля знайшла Макрону посаду на Росії

Вся зграя, офіційних та неофіційних, речників Кремля накинулись на президента Франції за звинувачення у підбурюванні протестів "жовтих жилетів".

Маргарита Симоньян

Пропагандистка Кремля, головний редактор ресурсу Russia Today Маргарита Симоньян обурилася через звинувачення президента Франції Еммануеля Макрона стосовно прокремлівських видань у розпалюванні протестів "жовтих жилетів" за допомогою фейкових новин, зазначають Патріоти України.

Своїм невдоволенням із цього приводу Симоньян поділилася на особистому Telegram-каналі.

"Макрон зустрівся з французькими журналістами і розповів їм, що ми ламаємо французьку демократію, що нас в інтернеті більше, ніж їх, що "жовті жилети" такі популярні через нас, і з цим усім пора кінчати", – написала вона.

На звинувачення французького лідера в тому, що Russia Today скуповує акаунти і використовує їх для впровадження "тролів", пропагандистка спробувала виправдатися, заявивши, що не використовує ні фейкові, ні звичайні профілі, крім RT і Sputnik.

"Чому ці два аккаунти впливають на внутрішню політику у Франції більше, ніж десятки тисяч французьких блогів і ЗМІ, питання не до нас, а до французьких блогів і ЗМІ", – сказала вона.

"Жовті жилети" нас дійсно дуже люблять: вони ходять маршем, скандуючи "Мерсі, RT", наші відео з протестів набирають мільйони переглядів, а наші кореспондентки виходять в прямий ефір під овації "жовтих жилетів", – запевнила Симоньян.

Еммануель Макрон

За словами журналістки, пропагандисти не в курсі, хто стоїть за протестувальниками. "Лідери "жовтих жилетів" у Макрона – породження соцмереж, дуті фігури. Хто там командує жовтими жилетами – дуті вони або недуті – ми не в курсі. Ми якось більше по в*никах. Я б показала пальцем, хто тут дута фігура. Але не буду. Принц все-таки", – їдко висловилася вона.

Головна пропагандистка Кремля також заявила, що французькому лідеру підійде філософія росіян, адже він нібито дорожить статусом чиновника і навіть знайшла йому посаду в РФ.

"Взагалі, з Трампом усе ще незрозуміло, а ось Макрон – ну, точно ж наш!" Художників багато, главначпупс один!" – як зазначив іще Володимир Володимирович, великий. Ось знесуть Макрона, треба його до нас у дотаційну область заступником губернатора із соціалки поставити. З такою риторикою він там буде, як рідний", озвучила вона.

''Ми більше по в*никах'': топ-пропагандистка Кремля знайшла Макрону посаду в Росії

''Ми більше по в*никах'': топ-пропагандистка Кремля знайшла Макрону посаду в Росії

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...