"Газовий барон" під підозрою: детективи НАБУ проводять обшук в офісі Онищенка

Слідчі дії тривають уже кілька годин.

Олександр Онищенко. Фото: spletni.netУ середу, 15 червня, працівники Національного антикорупційного бюро України проводять обшук в столичній приймальній нардепа з групи "Воля народу" Олександра Онищенка.

Про це повідомляє depo.ua, передають Патріоти України.

За даними видання, обшук триває понад кілька годин. Однак приміщення, в якому проходить обшук, детективи НАБУ не називають приймальнею нардепа, хоча про це свідчать документи, передані до Апарату Верховної Ради України.

Нагадаємо, раніше Національне антикорупційне бюро України передало генпрокурору Юрію Луценку подання на арешт депутата з групи "Воля народу" Олександра Онищенка.

Був збіг чотирьох факторів: WP проаналізував, чому РФ змогла просунутися в Харківській області

середа, 15 травень 2024, 9:59

Російський наступ став можливим через збіг одразу чотирьох факторів, серед яких довга затримка із допомогою з США та адаптацією ЗС РФ до бойових дій. . На війні завжди варто чекати несподіваного. Україна готувалася до нового наступу РФ на сході країни...

Оце так: ФСБ вербують українських біженців для диверсій в Європі та Україні, - WSJ

середа, 15 травень 2024, 9:57

У 2023 році у Польщі ліквідували шпигунську мережу, яка працювала на ФСБ та планувала, зокрема, спустити з рейок потяг з військовим транспортом у Польщі та Україні. "Росія змогла вразити один із секретних складів боєприпасів на території України завдяк...