"Где оцепление, мигалки, телохранители?": Мережу схвилювало фото з новообраним президентом Австрії

Політик просто йшов вулицею - особливої уваги на нього ніхто не звертав.

Новообраний президент Австрії. Фото: Фейсбук

Російський композитор Ігор Назарук опублікував в "Фейсбуці" фото новообраного президента Австрії, який прогулюється без охорони по одній з вулиць Відня, повідомляють Патріоти України.

"Людина, зазначена стрілкою - новообраний президент Австрійської Республіки Александер ван дер Беллен через п'ять днів після обрання. У джинсах, з рюкзаком, йде по місту за покупками, і ніхто цього не помічає".

Всього за два дні публікацію перепостили понад 2200 осіб. "Просто бридко працює ФСТ Австрії! Як так можна? Де оточення, мигалки, охоронці?", - прокоментував пост один з читачів. "А австрійці і є охорона", - відповів йому інший користувач "Фейсбук".

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...