"Гейропа" рулить: Путінських "вовків" знов не пустили маршрутом "побєдоносія"

​Хлопчиків з косметичками в бардачках знов не пустили слідами «дідів» на Берлін

Путін і його байкери "побєдоносія"

Лідер російського мотоклубу "Нічні вовки" Олександр Залдостанов (на прізвисько «Хірург».-ПУ) розповів про проблеми при в'їзді до Польщі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Комерсант.

"Цього року наша акція ("Дороги Перемоги — на Берлін") розвивається таким драматичним шляхом, як і в попередні роки. Сьогодні у мене є інформація про те, що наша колона, яка стартувала з Калінінграда в Бранево, була зупинена",— заявив російський байкер.

"Польські прикордонники звіряли кожен мотоцикл за номером, щоб знайти "Нічних вовків", і розгортали їх з кордону",— додав Зладостанов.

Нагадаємо, подібні проблеми у російських байкерів, які пропагують режим Путіна, виникали, починаючи з 2015 року. Вже третій рік поспіль вони не можуть «взяти» білорусько-польський кордон.

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...