Путінський улюбленець - байкер "Хірург" виявився звичайним геєм (фото)

Як стало відомо, Олександр Залдостанов, який грозиться розтоптати гей-Європу, в старі часи офіційно представляв нечисленні секс-меншини Радянського Союзу часів перебудови.

Олександр Залдостанов. Фото:newsland.com

Грізний кремлівський байкер "Хірург", еталон патріотичного руху РФ, виявився звичайним геєм. Саме в цій якості він раніше епатував німецьких фотографів. У мережу потрапили архівні фотографії німецького рокерского фотографа Петри Галл, яка свого часу зробила собі ім'я на радянській субкультурі. Про це пише сайт Новости в мире, інформують Патріоти України.

Світлини тут же підірвали інтернет, оскільки відкрили невідомі раніше сторінки історії нинішніх фаворитів Кремля.

Про те, що грізний "Хірург", який грозиться розтоптати гей-Європу, в старі часи офіційно представляв нечисленні секс-меншини Радянського Союзу часів перебудови, повідомляє німецький ресурс Erich Hartmann, посилаючись на архівні матеріалу блогера skif-tag.

На фото періоду перебудови відображені Олександр "Хірург" Залдостанов і Кирило Фролов, які виявилися найвідомішою в той час гей-парою. Власне саме вони офіційно представляли секс-меншини Радянського Союзу. Пара гомосексуалістів Хірург і Фролов повинні були довести Заходу, що у нас "все як у людей" - є навіть подружні пари гомосексуалістів.

Майбутні проповідники ідей Володимира Путіна - Олександр Залдостанов і Кирило Фролов, співробітник Інституту країн СНД, якого вислали з України і ряду інших країн, мило обіймаються, позуючи перед фотокамерою німецького фотографа.

Як виявилося, вони в кінці 80-х років минулого століття були розкріпаченою гей-парою, яка відкрито обіймалася на Пушкінській площі в центрі перебудовної Москви.

"Хірург" в російському патріотичному русі уособлює суворе безкомпромісне чоловіче начало, нещадне до всіх порушень православних канонів.

Олександр Сергійович Залдостанов народився 19 січня 1963 року в Кіровограді (УРСР) у родині лікарів. Навчався в 3-му Московському медичному інституті, але не зміг завершити навчання. Надалі Залдостанов більш ніде не вчився і не працював, крім німецького нічного клубу.

У 1985 році Залдостанов фіктивно одружився з німкенею і поїхав до Західного Берліна. Працював, стоячи на дверях охоронцем-викидайлом (нім. Türsteher) в нічному клубі Sexton в Західному Берліні. У Німеччині він дізнався про нову для нього субкультуру, зокрема, "Ангелів пекла".

У 1989 році в Москві був заснований перший в СРСР байкерський клуб «Нічні Вовки», який і понині існує як громадська організація, де Залдостанов є головою.

Залдостанов називає себе другом президента Росії Володимира Путіна. На цій посаді він забезпечив фінансову підтримку клубу державою, включаючи президентський грант та інше фінансування, на загальну суму не менше 56 мільйонів рублів на рік.

У грудні 2014 року Залдостанов написав звернення до мера Москви Сергій Собянін з проханням перейменувати в «Півострів Крим» майбутню станцію «Мньовнікі» Третього пересадочного контуру Московського метрополітену.

У січні 2015 року разом з актором Михайлом Пореченковим, членом Ради Федерації Дмитром Сабліним і бійцем змішаних єдиноборств Юлією Березіковою став ініціатором створення російського руху «Антимайдан», метою якого ставиться «протидія незаконним спробам повалення чинної влади на манер українського євромайдану». Залдостанов заявив, що «Антимайдан» готовий вдатися до насильства, щоб зупинити антиурядові акції протесту.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...