"Гібридні ігри" в духовність: У Чорногорії жорстко "опустили" "вовків Путіна" через Антіохійського патріарха

Серед затриманих - представники чорногорської "філії" даної скандальної організації, яка називається "Нічні вовки Чорногорії".

Путінських "вовків" затримали у Чорногорії. Ілюстрація:kaznewsЧленів скандальної байкерської організації "Нічні вовки", відомої своєю дружбою з президентом РФ Володимиром Путіним, затримали в Чорногорії. Про це повідомляють Патріоти України.

З'ясувалося, що були затримані представники чорногорської "філії" даної скандальної організації, яка називається "Нічні вовки Чорногорії": Вукоман Булатович, Желько Вукчевич і Желько Обрадович.

Повідомляється, що згадані мотоциклісти супроводжували патріарха Сербського Іринея та патріарха Антіохійського і всього Сходу Іоанна X, які прибули з візитом до сусідньої країни. Поліцейські поки не коментують дану ситуацію і проводять допит байкерів.

Передбачається, що "Нічні вовки" в своїй манері вели себе досить розв'язно і нахабно, тому правоохоронні органи вирішили їх затримати. Як це пов'язано з сербськими архієреями, уточнюється. Можливо, сербська церква, лояльна до Москви, навмисно стала співучасником цієї провокації.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...