Гендиректор "1 + 1 медіа" пояснив, чому у привітанні президента не було Коломойського (відео)

Олександр Ткаченко сказав, що новорічний телеефір просто не захотіли використовувати для політичної пропаганди.

Олександр Ткаченко. Фото:www.youtube.com

Олександр Ткаченко відповів на звинувачення Віктора Уколова, який заявив, що кадри під "Укртранснафтою" з олігархом вирізали спеціально. Про це Ткаченко написав у своєму Facebook, повідомляють Патріоти України.

Телеканал "1 + 1" став єдиним, хто обрізав новорічне відео президента. Генеральний директор Олександр Ткаченко каналу заявив, що це рішення не було пов'язано з Коломойським. Ролик не показали, бо вирішили не використовувати новорічну ніч телеефіру для політичної пропаганди:

- По-перше, потрібно відзначити, що сама традиція виступів керівників країни на телебаченні в новорічну ніч - стара радянська традиція, коли такий виступ був єдиною можливістю побачити, наприклад, генсека Брежнєва з "людським обличчям".

Малоймовірно, що ви побачите прем'єр-міністра Великобританії або федерального Канцлера Німеччини, які використовують спробу нібито людського спілкування з народом 31 грудня, о 23.55 на всіх каналах країни одночасно. У цивілізованих демократіях з виборцями прийнято спілкуватися протягом року, а не в останні 2 хвилини минулого року, використовуючи момент найвищого телеперегляду.

По-друге, цього року такий радянський пережиток був посилений представниками адміністрації президента ще й 3-хвилинним відео звітом про діяльність АП і президента за рік. Ми порахували зайвим використання в новорічну ніч телеефіру, як інструменту політичної пропаганди. Тому звіт не поставили, а саме звернення видали в ефір, хоч і від цього пережитку, вважаємо, пора відмовлятися, раз ми прагнемо в Європу.

І наостанок, - дуже дивними можна вважати, що в звіт діяльності адміністрації президента України, потрапили кадри збитого турецькими ВПС у Сирії російського літака, чи суди над Савченко та Сенцовим. А тим, хто занепокоївся про нібито "вирізані кадри" з півторасекундною появою Коломойського - можу сказати, що муху бачать тільки ті, хто або сам цей ролик робив, або ті, хто забули, що не влада контролює ЗМІ, а ЗМІ контролюють владу.

P.S. У цю ніч найбільше українців зустріли Новий Рік з 1 + 1. За попередніми даними моніторингу, промову президента і гімн на "1 + 1" дивилися понад 9 млн громадян України, а в цілому 31.12 аудиторія каналу перевищила 22 млн чоловік," - заявив Олександр Ткаченко.

Як показали привітання на "1+1"

Як показали на інших каналах

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...

Інтрига для Путіна: Голова МЗС відповів, чи відправить Польща свої війська в Україну

субота, 4 травень 2024, 22:29

У питанні щодо відправки військ НАТО в Україну Польща не інформуватиме Кремль про своє остаточне рішення. Про це заявив міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський, передають Патріоти України. Коментуючи пропозицію президента Франції Емманюеля...