Герої повертаються додому: Президент України підписав указ про демобілізацію четвертої хвилі

Указ про демобілізацію жодним чином не вплине на високий рівень обороноздатності держави, а також на зменшення чисельності угрупування, яке знаходиться на Сході держави та біля кримського перешийку, запевнив глава держави.

Петро Порошенко підписав указ про демобілізацію четвертої хвилі мобілізації. Ілюстрцаія:www.ukrinform.ua

Президент України Петро Порошенко підписав Указ про звільнення у запас військовослужбовців, призваних під час так званої четвертої хвилі часткової мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу глави держдави.

"Хочу почати з дуже приємної новини для 45 тис. військовослужбовців, які у непростих умовах боронять нашу державу. Йдеться по військовослужбовців так званої четвертої хвилі мобілізації. Я підписав Указ про демобілізацію військовослужбовців, призваних на службу Указом від 21 липня 2014 року та Указом від 14 січня 2015 року", - цитує слова П.Порошенко прес-служба АПУ.

Президент заявив, цей Указ про демобілізацію жодним чином не вплине на високий рівень обороноздатності держави, а також на зменшення чисельності угрупування, яке знаходиться на Сході держави та біля кримського перешийку.

Раніше Президент України Петро Порошенко підпише указ про демобілізацію четвертої хвилі військовослужбовців цього тижня, додому відправляться 45 тисяч військових.

Особливий маневр? У ЗСУ пояснили, для чого Росія нарощує війська на Харківському напрямку

понеділок, 29 квітень 2024, 15:50

Військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Іван Тимочко в ефірі телемарафону розповів, навіщо росіяни нарощують чисельність на Харківському напрямку та вчергове активізували свої дії на Куп’янському напрямку, передають Патріоти Укра...

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...