"Героям - слава! Владі - ганьба!": Місцеві миколаївські князьки відібрали у захисника-кіборга землю, - блогер

Місцева влада відкрито насміхається над героєм, заявляючи, що на війну його не посилала.

Скріншот

"Друзі-журналісти та побратими Героя! Дуже потрібна допомога преси та телебачення. Потрібен розголос та підтримка. Вже не вперше звертається до мене особисто Микола Надворський. Народний Герой України, кіборг, багатодітний батько. У Колі місцеві "царьки" відібрали землю, де захисник України косив траву. Родина Миколи та Тані Надворських проживає в сільській місцевості (Миколаївська область, Доманівський р-н.)" - пише у своєму блозі Віра Савченко, передають Патріоти України, і продовжує:

"Виживають разом з дітлахами за рахунок городу та присадибного господарства. Догляд корів - тяжка і неприбуткова праця. Та іншого виходу в Надворських немає. З ранку до пізньої ночі працюють батьки. А поруч з ними порають господарство малі, щоб заробити собі на зошити та шкільне приладдя. Коля після поранень та контузії втратив здоров'я. Але завжди відмовляється від пропозиції оздоровитися.

Каже, що не має часу. І не сезон. Влітку він зготовляє сіно, хоч головні болі не покидають ні на мить Воїна Добра. Трудівник, землероб. З якого минулого року насміхалась місцева влада. Мовляв, ми тебе на війну не посилали. Коля хоче справедливості. Не тільки для себе. У місцевих АТОшників (так їх називає керівництво країни, для мене - Захисники України, Герої) і досі немає земельних наділів, котрі держава виділяла тим, хто захищав рідну землю від ворога.

Доманівський чиновник зробив якісь оборудки з землею. Вже давно. Йому присудили 4 роки умовно. Та ця сволота й досі ходить на роботу. А поранені та зневірені Воїни оббивають пороги і мітингують. За це їм погрожують. І знущаються над родинами.

Друзі, дуже потрібна допомога, розголос, підтримка. Не мовчімо! На завтра Захисники України збирають мирне зібрання. Хто має можливість озвучити проблему? Відгукніться! Не лишайте на призволяще родини Героїв та їх дітей! Разом ми повинні допомогти Колі та його побратимам. Кого зацікавить, то координати Миколи напишу в особистому листуванні. Дякую Миколі і всім Захисникам України за моє Мирне Небо. Пробачте нас, Люди, за цю несправедливість і наругу над вашими родинами. Авансом вдячна за допомогу у вирішенні проблеми журналістам і небайдужим. Героям Слава! Владі - ганьба!"

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...