"Геть фашистів": В одному з регіонів під час передвиборчої поїздки Ле Пен закидали яйцями (відео)

Інцидент стався на наступний день після теледебатів перед другим туром виборів президента Франції.

Марін Ле Пен. Фото:РБК

Кандидата на пост президента Франції і лідера "Національного фронту" Марін Ле Пен закидали яйцями під час передвиборної поїздки в регіон Бретань. Про це повідомляє телеканал BFMTV, інформують Патріоти України.

Інцидент стався на наступний день після теледебатів перед другим туром виборів президента Франції.

Ле Пен сьогодні приїхала в комуну Доль-де-Бретань. Після того, як вона вийшла з машини, близько п'ятдесяти чоловік почали скандувати гасла і кидати в її сторону яйця.

Противники лідера "Нацфронту" кричали: "Вам тут немає чого робити, мадам!" і "Геть фашистів". Її почали прикривати охоронці і практично відразу вони зайшли в будівлю.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...