"Гібридна шана": "Два тижні лежать. Ніхто навіть прізвищами не цікавиться", - Ходаковський підтвердив, що його соратники не хочуть забирати тіла знищених бойовиків "ДНР"

На місцях нещодавніх боїв під Авдіївкою вже два тижні лежать тіла двох загиблих бойовиків, які влада "ДНР" відмовляється забрати для поховання.

Цю інформацію підтвердив засновник терористичного батальйону "Схід" Олександр Ходаковський у ході своєї інтернет-конференції, зазначають Патріоти України.

За словами відомого найманця Путіна, українська сторона через волонтерів пропонувала передати "вантаж 200" представникам "ДНР", проте ті відмовилися, заявивши, що не можуть гарантувати безпеку цим волонтерам.

"Українська сторона готова була зі свого боку надати коридор безпеки, (волонтери, - ред.) готові були винести ці тіла самі і передати нам на курахівському напрямку. Вони вийшли за своїми каналами на наше "міністерство оборони" і в підсумку отримали відмову: їм сказали, що ми зі свого боку не можемо гарантувати безпеку цієї групи волонтерської, яка буде отримувати ці тіла для подальшої передачі нам", - розповів він.

"Ніхто навіть не цікавиться прізвищами людей, які лежать там, а у них є близькі, батьки, можливо, дружини, діти ... Такого блюзнірства наші бійці ще не бачили, напевно", - обурився бойовик.

Він додав, що тіла на полі недавнього бою лежать вже більш як два тижні і тільки морозна погода не дозволяє проявитися наслідкам, які "звичайно з тілами відбуваються".

"України тут більше не буде": Пасічнику з Харківщини оголосили підозру за любов до РФ (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 19:51

Слідчі оголосили підозру 65-річному жителю селища Садовод у Великобурлуцькій громаді, який підтримував російських окупантів та публічно закликав односельців не визнавати державний суверенітет України, передають Патріоти України. Чоловік радів приходу о...

Чи можуть окупанти захопити Харків: Командувач Нацгвардії озвучив прогноз

вівторок, 23 квітень 2024, 18:56

Командувач Нацгвардії Олександр Півненко розповів, чи дійсно окупаційна армія Росії може захопити Харків. За його словами, росіяни здатні діяти лише класично. Два-три напрямки відволікаючі й один -0 основний. Про це він розповів в інтерв’ю LIGA.net,...