Гібридна війна триває і це чергова наша перемога: Українська делегація зірвала "сербський" план повернення росіян у ПАРЄ - Логвинський

​Росіян на засідання комітету ПАРЄ у Бєлграді запросила сербський друг - доповідач по NGO для обміну думками.

Зал ПАРЄ. Ілюстрація:http://samopomich.ua/

Українська делегація в Парламентській асамблеї Ради Європи зірвала черговий план по поверненню росіян в Асамблею. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив віце-президент ПАРЄ від України Георгій Логвинський, передають Патріоти України.

Зараз Логвинський знаходиться на засіданні юридичного комітету ПАРЄ у Белграді. "Russia goodbye! По-сербськи. Зірвався черговий план Росії по зняттю санкцій через діалог і маніпуляцію. Сьогоднішні слухання Юрком ПАРЄ за участю депутатів Росії скасовані", - йдеться в його повідомленні.

Логвинський розповів, що росіян запросила сербський друг - доповідач по NGO для обміну думками. Це, зазначив він, - частина загального плану повернення росіян в ПАРЄ.

"Однак наша делегація поставила умову, яку підтримав комітет голосуванням. Ми "за", лише за умови, що запрошені особи не голосували за анексію Криму, не перебувають під санкціями ЄС і не порушували права людини", - підкреслив віце-президент ПАРЄ від України.

За його словами, запрошення саме з такими умовами повинна була відправити доповідач російським колегам. Логвинський заявив, що це дійсно важке запитання - знайти "правильну" людину з такими критеріями в Думі, тому гості не приїхали і засідання, або "правильна" російська маніпуляція "зірвалася".

У свою чергу, колега з Сербії образилася і повідомила, що навіть в суді підсудному дають останнє слово і вона не буде доповідачем, поки не почує дві сторони. "Гібридна війна триває і в загальному рахунку чергова перемога нашої делегації!" - підсумував Логвинський.

"Візуально схожа на Mbombe 6×6": На відео з Сирським і Умєровим помітили невідому раніше бронемашину українського виробництва

четвер, 18 квітень 2024, 20:17

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському та міністру оборони України Рустему Умєрову представили нове озброєння та військову техніку вітчизняного виробництва. Про це у четвер, 18 квітня, повідомляє "Мілітарний", передають Патріоти України. . Зазнач...

СБУ затримала чергового зрадника, який працював на росіян (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 20:02

Співробітники СБУ викрили зрадника, який створював кремлівську пропаганду на замовлення розвідки РФ. За роботу агентові окупанти заплатили майже 250 тис. у гривневому еквіваленті. Тепер він отримав те, на що заслуговує – 15 років тюрми. Про це повідоми...