Гігантський синьо-жовтий прапор прикрасив Дніпро (фото)

​Обласна державна адміністрація буде перетворюватися в український прапор щовечора о 20:00.

Гігантський світлодіодний прапор України в Дніпрі. Фото: adm.dp.gov.ua.

У вівторок, 23 серпня, на фасаді будівлі Дніпропетровської ОДА з'явився величезний синьо-жовтий світлодіодний прапор. Відповідні фото опубліковані на сайті адміністрації, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Відзначається, що прапор монтували близько тижня. Його довжина понад 60 метрів, ширина - близько 30 метрів.

Для того, щоб освітити всю будівлю ОДА, на фасаді встановили 110 прожекторів з 2328 світлодіодами. Проектом вже зацікавилася Книга рекордів України.

"Підсвічування виконано за останніми енергозберігаючими технологіями. Всі світлодіоди споживають електроенергії не більше звичайного електричного обігрівача або бойлера. Крім того, всі роботи виконані за приватні гроші", - йдеться в повідомленні.

Додамо, що прапор буде засвічуватись щовечора о 20:00.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...