Глава регіональної організації Національної спілки журналістів в Одесі заохочує антиукраїнські акції (відео)

Юрій Работін був неодноразово помічений у зв'язках з учасниками одеського Антимайдану і організаторами трагедії 2 травня.

Активісти зірвали антиукраїнську акцію Ю.Работіна. Скріншот.

16 березня в Одесі проросійські "активісти" і їхні куратори знову спробували організувати антиукраїнський за спрямованістю "круглий стіл", обговорюючи проект так званого "порто-франко". Причому, в приміщенні офісу регіональної організації Національної спілки журналістів України, пишуть Патріоти України з посиланням на Інформаційний спротив.

Її керівник Юрій Работін, за словами активістів ГО "Оберіг", вже не вперше демонструє своє заступництво сумнівним політичним проектам, спрямованим на внутрішню дестабілізацію ситуації в Одесі і регіоні. Однак цього разу намічені плани були зірвані активістами громадських організацій та рухів.

Як заявили на своїй сторінці в Фейсбук представники ГО "Оберіг", "нічого дивного, знаючи про його (Работіна - ред.) тісну дружбу з братами Давидченко (Антон і Артем Давидченко, учасники одеського антиМайдану, організатори "російської весни", трагедії 2-го травня 2014 року, сепаратисти, що втекли в Росію, - ІС) і кількість проданих посвідчень.

Ю. Работін неодноразово був помічений в проплачених Кремлем круглих столах, акціях і провокаціях. Улюбленою його темою був розвиток кремлівського проекту - "порто франко". Ось вчора він в черговий раз збирався провести круглий стіл на цю тему. Але, що щось пішло не так ".

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...