​Гоблін лютує: Аксьонов пообіцяв відігратися на політв'язнях за дії блокадівців

Так званий глава окупованого Криму пообіцяв заручникам режиму космічні терміни ув’язнення і «тупі пилки в Заполяр'ї» як помсту за знеструмлення окупованого півострову.

Сергій Аксьонов

При винесенні вироку кримськотатарським та українським активістам, які в наразі знаходяться в кримських СІЗО, «суд» врахує, що саме на них хотіли виміняти енергетичне благополуччя півострова учасники блокади. Таку заяву Сергій Аксьонов зробив в ефірі телеканалу «Росія 24», повідомляють Патріоти України з посиланням на «Новини Криму».

Зрадник України нагадав, що серед вимог активістів енергоблокади було негайне звільнення політв'язнів. Йдеться про 11 громадян України та Росії, серед яких: Ахтем Чийгоз, Мустафа Дегерменджі, Алі Асанов, Таїр Смедляєв, Олександр Костенко, Надія Савченко, Олег Сенцов, Олександр Кольченко і Геннадій Афанасьєв.

Аксьонов заявив, що «в країні немає сьогодні політичних в'язнів, є тільки кримінальники, які сидять у в'язниці з тих чи інших причин». Крім того так званий глава окупованого Криму відзначив, що суд буде враховувати вимоги блокадівців при винесенні вироків.

«Я думаю, что суд учтет, что именно за этих товарищей просили эти коллеги. Мы им это все добавим, ущерб, который был нанесен Крыму, эти товарищи будут ликвидировать тупой пилой в заполярье – они могли все это отработать – я думаю, что 15-20 лет хватит», - підсумував Аксьонов.

Чехія відкликає свого посла в Росії

неділя, 5 травень 2024, 16:06

Міністерство закордонних справ Чехії вирішило відкликати з посади посла в Росії Вітезслава Півоньку, який з 2022 року фізично перебуває в Празі. Цю інформацію голова відомства Ян Ліпавський підтвердило агентству ČTK, повідомляють Патріоти України. Рані...

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...