"Головна проблема" окупанта: Влада Севастополя обіцяє "врятувати" кримчан від геїв

Збираються берегти "духовні скрепи".

Сергій Міняйло. Фото: ЖЖОкупаційна влада Севастополя пообіцяла не дати провести в місті гей-парад. Про це заявив "губернатор" Севастополя Сергій Меняйло проросійському виданню "Кримінформ", передають Патріоти України.

"Я вважаю, що навіть думки про публічну появу гей-спільноти в Севастополі є образливими для жителів і самого міста. Севастопольці обурені цією провокацією", - сказав Меняйло. При цьому він зазначив, що городяни "стоять на захисті наших традицій і духовних цінностей і вимагають шанобливого ставлення до них". "Поки я губернатор - разом з севастопольцями буду захищати справжні цінності російського народу. Ми не допустимо гей-парадів в нашому славному місті - герої".

Раніше активісти російського ЛГБТ-руху подали заявки на проведення гей-парадів в Ялті і Севастополі. Про це на своїй сторінці мережі "ВКонтакте" написав засновник московського гей-прайду і неформальний лідер ЛГБТ-руху в Росії Микола Алексєєв. "Чекаємо реакції влади Севастополя і Ялти! Заявки на гей-паради подані-то і там!" - написав він.

Найманці з Непалу вже масово тікають з армії РФ - ГУР Міноборони

середа, 1 травень 2024, 13:17

Найманці з Непалу тікають із російської окупаційної армії. Серед причин масового дезертирства – величезні втрати у "м'ясних штурмах" і жорстоке ставлення командирів. Про це повідомила пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України, передаю...

Сама запропонувала допомогу: Харків'янка готувала інформацію для програм Скабєєвої та Соловйова

середа, 1 травень 2024, 12:43

Співробітники Служби безпеки України затримали у Харкові жінку, яка допомагала російським ЗМІ виправдовувати збройну агресію Росії проти України. За даними слідства, жінка через соцмережу "ВКонтакте" звернулася до російського воєнного кореспондента та ...