"Гомосексуальні за своєю природою": Російський філософ "розібрався" в українській орієнтації, - Тверськой

У той же час Росія, на думку Костянтина Крилова, нібито придушила "торжество гомосекса".

Костянтин Крилов заявив, нібито українці усі схильні до гомосексуалізму. Фото: соцмережі.

Костянтин Крилов, російський філософ, журналіст і громадський діяч, обізвав всіх українців геями. Скандальну цитату філософа опублікував у своєму Facebook блогер Олександр Тверськой, передають Патріоти України.

Крилов заявив, що українець гомосексуальний за своєю природою. "Божевільна українофілія пояснюється просто: українець сам по собі, за своєю природою істотно гомосексуальний. Я маю на увазі не стільки навіть реальних українців, скільки українця як культурний міф, як образ", - підкреслив він.

Як вважає сам філософ, в культурі "українець представлений або як пухлогубий жіночний юнак у вишиванці, або як охоронець-садист у концтаборі". На думку журналіста ці образи максимально гомосексуальні.

З цієї причини російські ліберали вважають Україну країною "ідеального, райського гомосексуалізму". У той же час Росія придушила "торжество гомосекса". Як каже Олександр Тверськой, Крилов мріє про побудову в Росії національно-демократичної держави. "Ніколи ще не зустрічав настільки яскраво вираженою латентної гомосексуальності. Це уривок з його тексту, решта там просто гейское порно, яке цей руськомирський придурок смакує у кожній сходинці", - сказав він.

У Мережі дуже бурхливо відреагували на заяву Крилова. Користувачі висміювали його, як могли.


"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...