Ніяких меж немає: Геї дісталися Антарктиди

Організатори вирішили провести гей-парад ще й на холодному материку.

В Антарктиді вперше пройде гей-парад, в ньому візьмуть участь 10 осіб, повідомляють Патріоти України.

Захід організовують співробітники найбільшої американської полярної станції Мак-Мердо Еван Таунсенд (Evan Townsend) і Шон Уолдрон (Shawn Waldron). Вони зізналися, що знайти учасників було досить легко: «У нас було кілька заходів для ЛГБТ-людей, і вони туди приходили. До того ж, оскільки тут мало людей, вирахувати їх не було складно».

Парад пройде в червні, так як в цей місяць по всій території США проходять гей-паради. В цей час в Антарктиді полярна зима, тому на станції залишилося тільки 133 людини, тоді як з грудня по лютий там працює близько 900 співробітників. Організатори остаточно не вирішили, що увійде в програму заходу, але вони припускають, що влаштують гей-бар і нічний показ фільмів, а також пройдуть по головному будинку станції з прапорами.

У квітні перед настанням полярної ночі Таунсенд і його однодумці зробили фотографію з райдужним прапором - символом ЛГБТ-спільноти. У 2016 році в Антарктиді вперше був встановлений веселковий прапор активістами з організації Planting Peace, які оголосили її «першим дружнім до ЛГБТ материком».

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...