Скрепи на полюсі: В Антарктиді росіяни разом з індусами проведуть акцію "Безсмертний полк"

За словами з полярників, до цього в Антарктиді ніколи не проходили подібні заходи.

Ілюстрація:КорреспондентПерша хода "Безсмертного полку" сьогодні пройде в Антарктиді за участю 32 полярників станції Новолазаревська 63-ї Російської антарктичної експедиції. Про це повідомило ТАСС, передають Патріоти України.

Організатор ходи, медик-хірург станції Михайло Воронцов зазначив: "Кожен рік з моменту зародження цієї акції ми всією сім'єю ходили на "Безсмертний полк" в Петербурзі. В цьому році, якщо вже День Перемоги припав на зимівлю, ми подумали, чим гірше шостий континент, якщо "Безсмертний полк" крокує по всій планеті? ».

За словами полярника, до цього в Антарктиді ніколи не проходили подібні заходи. Відзначається, що під час ходи учасники пройдуть від в'їзних воріт станції до великого круглого щита із зображенням Антарктиди з фотографіями родичів, які брали участь у Другій світовій війні. Завершенням акції стане вечірній салют.

При цьому до російських вчених також приєднаються полярники з індійської станції Майтрі.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...