Головне - не проскочити кордон, коли будемо звільняти окуповані території, - Турчинов

Олександр Турчинов підкреслив, що вважає вірним своє рішення від 14 квітня 2014 року про початок антитерористичної операції на Донбасі.

Олександр Турчинов. Фото: rnbo.gov.ua.

Українська армія буде метр за метром просуватися вперед на Сході країни, оскільки альтернативи перемозі над окупантами не існує. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, повідомляютьПатріоти України з посиланням на Факти.

«У нас немає іншої альтернативи, окрім як перемагати. Минулий рік був першим, коли ми не здали жодного метра землі, а навпаки - отримали десятки кілометрів. Тому я вважаю, що наше завдання - метр за метром, кілометр за кілометром, мінімізуючи втрати, просуватися на схід. Головне - не проскочити кордон», - сказав він.

При цьому Турчинов зазначив, що вважає вірним своє рішення від 14 квітня 2014 року про початок антитерористичної операції на Донбасі.

«Я дуже багато разів аналізував ситуацію, прокручував ті події в голові ще й ще раз, думаючи, що ще можна зробити. Я не знаю. Мабуть, я пройшов би цей шлях знову. Тому що можна зробити дуже багато, коли у тебе є відповідні інструменти. Коли у тебе є полки, ти можеш бути полководцем. А коли у тебе нічого немає, а є тільки величезна відповідальність, то варіантів не так багато», - заявив секретар РНБО.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...