Алілуйя: Нарешті Юрій Лоза сказав щось розумне

Лоза звинуватив Лазарєва у "зраді" Росії і закликав інших артистів бойкотувати конкурс

Юрій Лоза. Фото: youtube.com.

Радянський музикант та співак однієї пісні Юрій Лоза назвав учасника фіналу "Євробачення-2016" від Росії Сергія Лазарєва "зрадником", а інших виконавців закликав байкотувати цей пісенний конкурс. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на інтерв`ю Лози на "Радио Москва".

Артист-невдаха жорстко розкритикував здобуте третє місце Сергія Лазарєва і заявив, що причина поразки у тому, що Лазарєв не цікавий для тієї публіки, якій він хотів сподобатися.

Лоза висловив думку, що до російських виконавців, співаючим англійською мовою, на Заході ставляться "поблажливо".

"Хто такий Лазарєв з точки зору ірландської домогосподарки? Він може робити що завгодно, він все одно там нікому не потрібен", - заявив Лоза.

Крім того, співак з минулого упевнений, що орієнтована на світового глядача тактика не тільки безглузда, але ще і вкрай шкідлива і є нічим іншим, як зрадою рідної культури. А в Лазарєві, на його думку, немає нічого російського, крім прізвища.

"Він працює проти мене і моєї культури. Всім в Європі намагаємося довести, що ми - безголові росіяни, нездатні навіть пісню придумати, що у нас немає мови", - заявив музикант.

Також Лоза лишився загалом невдоволеним нинішнім "Євробаченням", бо "пісні не відрізнялися оригінальністю". Він закликав росіян більш не брати участь у цьому конкурсі.

Раніше радянський музикант та співак однієї пісні Юрій Лоза, який віднедавна став критиком, назвав виступ Сергія Лазарєва неоригінальним.

Макрон зробив несподівану заяву про війну з Росією після зустрічі з Сі Цзіньпіном

понеділок, 6 травень 2024, 21:17

Президент Еммануель Макрон заявив, що Франція не воює з Росією. Про це він сказав на спільному брифінгу з главою Китаю Сі Цзіньпіном у Парижі, передають Патріоти України. Макрон наголосив, що Франції немає прагнень воювати з народом Росії. Також він до...

Cкільки чеченців воює на боці росіян проти України: Розвідка Британіїх озвучила цифри

понеділок, 6 травень 2024, 19:56

На війні з Україною у проросійських чеченських підрозділах зараз перебуває близько 9 тис. осіб. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії у Twitter, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, проросійські чеченські сили воюют...