Головного радикала облили у Верховній Раді томатним соком (фото, відео)

За словами Олега Ляшка, росіянка Юлія Толопа, колишній боєць батальйону "Айдар", від якої постраждав костюм нардепа, зверталася до нього за допомогою в отриманні громадянства України.

Лідера РПЛ Олега Ляшко облили томатним соком у ВР. Фото: 112.ua.

Голову фракції Радикальної партії у Верховній Раді Олега Ляшка в кулуарах парламенту облила томатним соком громадянка Росії Юлія Толопа - колишній боєць батальйону "Айдар", інформують Патріоти України з посиланням на 112.ua.

Як пояснив Ляшко, Толопа брала участь в АТО на Донбасі і звернулася до нього з проханням допомогти у питанні отримання громадянства України.

"Юлія Толопа – героїчна дівчина, яка, будучи громадянкою Росії, воювала на східному фронті, захищаючи нашу країну. Мені пощастило познайомитися з цією дівчиною влітку 2014 року. Юлія звернулася до мене з питанням допомогти їй отримати українське громадянство. Я написав звернення до президента України, я знайду вам копію цього документа. Перед тим, як обливати мене, повинні були з'ясувати, може, ви не знаєте як громадянка Росії, але за Конституцією України громадянство надається Указом Президента", - сказав Ляшко.

Лідер Радикальної партії звинуватив у цій провокації колишнього члена фракції, а нині - представника депутатської групи "Воля народу" Сергія Мельничука. Також Ляшко повідомив, що змушений тепер їхати додому, щоб переодягнутися.

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...