Головний радикал оголосив про свій похід в президенти України (відео)

Олег Ляшко заявив, що сподівається на перемогу.

О.Ляшко. Фото: 112.ua.

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко заявив про наміри висунути свою кандидатуру на чергових президентських виборах України. «… я збираюсь балотуватися на наступних виборах у президенти України", - заявив Ляшко, додавши, що сподівається на перемогу, пишуть Патріоти України.

Чергові вибори президента України мають відбутися 31 березня 2019 року.

Також лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявляє, що на посаду голови Верховної Ради України не претендує і в коаліцію фракція не ввійде.

"Новини про нібито входження фракції Радикальної партії у коаліцію є "фейковими", - написав Ляшко у Фейсбук.

За його словами, йдеться про фейкові новини про те, що Радикальна партія веде таємні перемовини про участь у формуванні нової коаліції чи долучення до старої коаліції, і за це йому пропонують посаду спікера.

«Ми не беремо участі в формуванні ніяких коаліцій, ми не збираємось долучатись до коаліції БПП і «Народного фронту», тому що коаліції в парламенті немає», - наголосив Ляшко.

Нагадаємо, однопартієць Ляшка Ігор Мосійчук заявив, що сьогодні Ляшко оголосить про створення нової коаліції.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...