Горілка і хліб: Іслямов розкрив план Росії щодо Криму

Репресії проти кримських татар на анексованому півострові посилюються.

Окупанти в Криму посилюють репресії проти кримських татар. Ілюстрація:plus.google.com

Кремль має намір повністю вигнати кримських татар з півострова, перетворивши його в мілітаризовану зону. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив один з лідерів кримськотатарського народу і координатор блокади півострова Ленур Іслямов, інформують Патріоти України.

"Півострів перетворюється в мілітаризовану зону. Це було зрозуміло з перших днів. Історія повторюється. Згадайте депортацію, яку провела Катерина II", - зазначив Іслямов.

За його словами, Кремль хоче заселити півострів приїжджими.

"Вони хочуть заселити Крим людьми без роду і племені, яким потрібні тільки горілка і хліб. А потім Кремль зробить з півострова військову базу і буде лякати весь світ ядерними боєголовками. Ось їх план", - підсумував Іслямов.

Своїх "кадрів" бракує? Росіяни вербують білоруську молодь до збирання БПЛА, - ЦНС

вівторок, 30 квітень 2024, 6:30

Російські окупанти продовжують використовувати Білорусь для ведення війни проти України. Зокрема, тепер білорусів намагаються залучити до збирання безпілотних літальних апаратів. Такі спроби загарбників було помічено в Білоруському національному техніч...

"Тактика повітряних боїв часів Першої світової": У Forbes оцінили стрілянину з Як-52 по російських дронах в Одесі

вівторок, 30 квітень 2024, 2:35

Легкомоторні літаки зі стрілками є "очевидним вибором" для боротьби з повільними безпілотниками в умовах, коли потрібно заощаджувати гроші й ракети. Проте ефективність залежатиме від майстерності екіпажу, пише 28 квітня Forbes, передають Патріоти Украї...