Горіли нічне небо і земля: Російська авіація накрила околиці Алеппо фосфорними бомбами (відео)

Авіаудари були нанесені по 6 населених пунктів, про кількість жертв поки не повідомляється.

Позиції на півночі Алеппо, які зазнали російської бомбардуванню, знаходяться під контролем сирійських повстанців. Фото: Step news agensy.

Російські військово-космічні сили, порушуючи в черговий раз міжнародні угоди, атакували позиції Нової сирійської армії в північній частині провінції Алеппо забороненими запальними фосфорними бомбами. Про це повідомляє агентство Анадолу, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Авіаудари фосфорними бомбами нанесені по населених пунктах Хрейтан і Анадан, а також по селищах Кафр Хамра, Мараат Артік, Бабіс і Якид. Інформації про кількість жертв поки не надходило.

Нагадаємо, 18 червня російський телеканал випадково показав докази застосування РФ заборонених касетних бомб в Сирії. У його сюжеті є кадри прикріплених до фюзеляжу літака бомб з маркуванням касетних боєприпасів.

Незважаючи на те, що РФ почала свою військову повітряну операцію в Сирії з заявленою метою боротьби з Ісламською Державою, основними цілями, за яким російська авіація завдає ударів, є позиції повстанської Нової сирійської армії і мирне населення підконтрольних опозиції територій.

Нова загроза? РФ готує до спуску на воду два кораблі для Чорноморського флоту, один з них - носій ракет "Калибр"

четвер, 2 травень 2024, 8:05

Найближчим часом у РФ має відбутись спуск на воду двох кораблів, які призначені для Чорноморського флоту: малого ракетного корабля проєкту 22800 "Каракурт", який має назву "Тайфун" та патрульного корабля проєкту 22160 типу "Василий Быков", який має наз...