Гори, гори ясно: На Дніпропетровщині "Опоблоку" підпалили ще два офіси (фото)

Олександр Вілкул впевнений, що підпал пов’язаний із подіями у Дніпрі на 9 травня.

Офіс "Опоблоку" підпалили у Кам'янському. Фото:прес-служба "Опоблоку"

В ніч проти суботи, 13 травня у Дніпропетровській області невідомі здійснили підпал ще двох офісів “Опозиційного блоку”. Про це повідомила прес-служба “Опозиційного блоку” із посиланням на Олександра Вілкула, передають Патріоти України.

Так, за його інформацією, громадську приймальню “Опоблоку” підпалили у місті Кам’янське (колишній Дніпродзержинськ - ред.).

“Сьогодні вночі спалили офіс […] на вул. Сокола, 98. За нашою інформацією – нацики і радикали з обласного центру. За повідомленням поліції, яка почала слідчі дії, невідомі люди підтягнули шини, облили їх горючою сумішшю і підпалили", – повідомив Вілкул.

Також, у Кривому Розі на вул. Мелешкіна, 5 невідомі підпалили шини біля партійного офісу.

“У Кам’янському та Кривому Розі поліція займається розслідуваннями нічних підпалів. Відомості внесені до ЄРДР за ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України”, – зазначив Вілкул.

Він впевнений, що підпал пов’язаний із цьогорічними подіями у Дніпрі на 9 травня.

"Вчора було збиття. Це розвідка": У ЗСУ прокоментували застосування РФ дронів невстановленого типу під час атаки

неділя, 28 квітень 2024, 9:44

Під час атаки по Україні російські війська використали БПЛА невстановленого типу. Ймовірно, що це розвідувальні дрони. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на коментар начальника Обʼєднаного координаційного прес-центру Сил оборони Півдня Україн...

Enfant terrible Європи: Орбан вимагає, щоб призначені Євросоюзом Україні гроші віддали Угорщині

неділя, 28 квітень 2024, 9:05

Економіка Угорщини потерпає від корупційної та авторитарної влади. Однак рятувати її мають, на думку тих, хто розвів цей бардак, має ЄС. Ппоросійський прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявляє, що гроші ЄС, які надають Україні, насправді мають дава...