Готуються до курортного сезону: Сочі залило фекаліями (фото, відео)

Таким чином сочинців "порадувало" місцеве комунальне підприємство.

Сочі залило фекаліями. Фото: Рідус.

У самому центрі Сочі місцеве комунальне підприємство скидає фекалії у місцеву річку. Це вже не перший випадок, пов'язаний із забрудненням популярного курорту каналізаційними відходами, пишуть Патріоти України з посиланням на "Рідус".

Раніше, 12 квітня, Краснодарський край потряс комунально-екологічний скандал: в сочинську річку Псахе хтось злив величезну кількість каналізаційних стоків.

Адміністрація краю з нагоди інциденту заснувала навіть спеціальну комісію, яка розслідувала обставини. Поки що основною версією вважається підривна діяльність "чорних асенізаторів", які довгий час зливали фекалії в один із котлованів. У підсумку після довготривалих злив котлован переповнився і стоки пішли в русло річки Псахе, за яким вийшли в акваторію Чорного моря.

Не встигли сочинці оговтатися від цього скандалу, як в Інтернеті було опубліковано ще одне відео, на якому зображений злив фекалій в русло основної річки міста.

Крім того, з'явилися фотографії акваторії Морпорту, зроблені з коптера. На них чітко видно пляма субстанції, яка розповзається по воді.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...