Готуються до захоплення "нових земель": Російський спецназ проводить в окупованому Джанкої вчення

Свої наміри окупанти не приховують.

Ілюстрація: ЖЖ

В окупованому Криму в районі аеродрому Джанкой російські війська відпрацьовують захоплення найважливіших військових та цивільних об’єктів на території південних регіонів України, передають Патріоти України з посиланням на Головне управління розвідки Міноборони.

"Під час тактико-спеціального тренування груп спеціального призначення Збройних сил РФ (до 30 осіб) відпрацьовувалось десантування з вертольотів парашутним способом з метою захоплення та утримання об’єктів умовного противника. Використовувались парашутні системи типу "крило", що дозволяють здійснювати приземлення в обрану точку десантування, у т.ч. в умовах обмеженої видимості та за наведенням по радіомаяку", - повідомляє ГУР.

За даними розвідки, район проведення заходу відповідає фізико-географічним умовам Херсонської та Миколаївської областей. Раніше стало відомо, де Путін запланував наступний удар по Україні.

Найбільш надійний засіб стримування російської агресії: Польща офіційно попросила США розмістити на своїй території ядерну зброю

середа, 1 травень 2024, 2:35

Польща офіційно запросила розміщення у себе американської ядерної зброї, подавши заявку на участь у програмі Nuclear sharing. Про це повідомив заступник міністра оборони Польщі Павло Залевський в ефірі польського телебачення у вівторок, 30 квітня.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...